Bemiddeling woningen

Verkoopbemiddeling woningen
Als makelaar/taxateur kunnen wij uiteraard voor u bemiddelen bij verkoop van uw woning.
Dit kunnen wij u aanbieden als een complete service. In een persoonlijk onderhoud ontvangt u van ons een onderbouwd verkoopprijsadvies waarna, in overleg met u, het verkoopplan wordt opgesteld. Bij de complete service behoren alle werkzaamheden zoals het  aanmelden in het woningaanbodbestand, samenstellen brochure,  bezichtigingen, onderhandelingen, afronden transactie, de opmaak van de koopovereenkomst en de begeleiding tot en met de notariële overdracht.
De verkoopbemiddeling kan ook in deeldiensten van ons worden afgenomen. Hierbij maken wij dan duidelijke afspraken met u wat wij doen en welke werkzaamheden u voor uw rekening neemt.

Aankoopbemiddeling woningen complete dienstverlening
Bij een complete dienstverlening bieden wij u de woningen aan die voldoen aan uw woonwensen. In een persoonlijk gesprek heeft u ons uw woonwensen kenbaar gemaakt. Wij organiseren de bezichtigingen, bespreken met u onze bevindingen, adviseren u welk openingsbod te doen om tot een succesvolle transactie te komen. Vanzelfsprekend doen wij uitgebreid kadastraal onderzoek en komen te allen tijde goed beslagen ten ijs. Als overeenstemming wordt bereikt,  controleren wij nauwgezet de koopovereenkomst. Voor de notariële overdracht inspecteren wij samen met u de woning of deze wordt opgeleverd zoals u bent overeengekomen.

Aankoopbemiddeling woningen in deeldienst
Met de komst van Funda en andere websites waar woningen op worden aangeboden is de woningmarkt  transparanter geworden. Via internet kan vanuit de huiskamer het aanbod bekeken worden, men kan zelf een selectie maken en er langs rijden om een eerste bezichtiging te doen. Daarna komt het echter aan op de expertise van de makelaar. Een tweede bezichtiging, overleg over de woning, advies over de prijs, de locatie, bouwkundig- en onderhoudstoestand etc.
Als het tot een koopakte komt, alvorens scherp voor u te hebben onderhandeld, wordt deze door ons gecontroleerd op de juiste inhoud en of de juiste ontbindende voorwaarden zijn opgenomen.
Voordat het notariële transport plaatsvindt inspecteren wij samen met u de woning of deze wordt opgeleverd zoals is vastgelegd in de koopovereenkomst.